• Telepon Rojongan 0086-18136260887

Tangkal natal kaca

  • Glass Xmas Tree

    Tangkal Xmas Kaca

    Katerangan Produk Katerangan Produk Merek FSD Aplikasi Hiasan Natal nganggo dipimpin / tanpa dipimpin Ngaran Produk Anyar 2022 kaca unicorn khusus hiasan tangkal Natal Tempat Asal Jiangsu, Cina (Daratan) Pabrikan YANGZHOU FUSHENGDA GLASSWARE CO., LTD Bagian NO.MHO22012 Bahan Kaca MOQ 500pcs Diménsi OEM / ODM Warna Jelas atanapi ngaropéa Loading Port Shanghai, Cina sagala port Sertipikat CE, RoHS Paket pakét tunggal dina hiji kantong gelembung na wh ...