• Telepon Rojongan 0086-18136260887

wadah lilin kaca

  • Glass Candle Holder

    Panyekel Lilin Kaca

    Katerangan Produk Pedaran Produk Merek FSD Aplikasi Imah sareng hiasan kebon Ngaran Produk wadah lilin kaca pikeun hiasan bumi kaca sareng kebon Tempat Asal Jiangsu, Cina(Daratan) Pabrikan YANGZHOU FUSHENGDA GLASSWARE CO.,LTD Bagian NO.MHO22065 Bahan Kaca MOQ 500 pcs Diménsi OEM / ODM Warna Hapus atanapi ngaropéa Loading Port Shanghai, Cina sagala port Sertipikat CE, RoHS Paket pakét tunggal dina hiji kantong gelembung na kotak bodas atawa ...