• Telepon Rojongan 0086-18136260887

kaca eunteung string kalawan dipingpin

  • Glass Miror String With Led

    Kaca Eunteung String Jeung Led

    Pedaran Produk Pedaran Produk Brand FSD Aplikasi Imah jeung hiasan taman Ngaran produk Kaca eunteung jeung string dipingpin lampu Tempat Asal Jiangsu, Cina(Daratan) Produsén YANGZHOU FUSHENGDA GLASSWARE CO., LTD Bagian NO.MHO22084 Bahan Kaca MOQ 500 pcs Diménsi OEM / ODM Warna Hapus atanapi ngaropéa Loading Port Shanghai, Cina sagala port Sertipikat CE, ROHS Paket pakét tunggal dina hiji kantong gelembung na kotak bodas atawa anjeun bisa ngirim packing des ...