• Telepon Rojongan 0086-18136260887

Kaca Snowman Hiasan

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Panjelasan Produk

merek FSD
Aplikasi Ornamén kaca imah Natal jeung hiasan imah
Ngaran Produk Ragam hias Snowman sareng méja kalayan lampu anu dipimpin
Tempat Asalna Jiangsu, Cina (Daratan)
Produsén YANGZHOU FUSHENGDA GLASSWARE CO.,LTD
Bagian NO. MHO22014
Bahan Kaca
MOQ 500 lembar
Diménsi OEM / ODM
Warna Jelas atanapi ngaropéa
Loading Port Shanghai, Cina port mana wae
Sertipikat CE, ROHS
Bungkusan pakét tunggal dina hiji kantong gelembung na kotak bodas atawa anjeun bisa ngirim packing design OEM
Waktos pangiriman Sampel: 3-7days, waktos produk massa: 15-30days (gumantung kana kualitas)
istilah pamayaran L/C, T/T

Glass-Snowman-Decoration-2

Yangzhou Fushengda GlasswareCo., Ltd.gaduh langkung ti 25 taun pangalaman ogé ngadamel barang gelas sareng kristal sapertos di handap ieu.

TABLET NATAL hiasan hiasantina Kaca bola ornamén Kaca Natal tangkal ornamén Kaca Natal malaikat ornamén Kaca dipingpin kubah kaca silinder Kaca Natal snowman Ragam hias Kaca Natal Santa ramana ornamén kaca désa ornamén kaca garéja Ragam hias kaca kotak kado ornamén jeung Kaca Natal rusa Ragam hias jsb.

NATAL ngagantung hiasantina Kaca bola nongkrong Ragam hias kaca bulan jeung béntang kaca balon jeung bohlam kaca jantung kaca snowflake kaca kembang kaca string dipingpin Ragam hias lampu na kaca sato Ragam hias jsb.
kaca 3D hiasan Lebaran jeung usum séjén glassware tina Kaca waluh hiasan Kaca tangkorak kaca ucing kaca bueuk kaca floating botol kaca dukun kaca jurig kaca endog jeung kaca kelenci jsb.

Imah kaca sareng hiasan kebontina kaca humming manuk drinker kaca hiasan surya
kaca piring kaca marmer jeung kaca supa jsb.

kado kaca keur Valentine jeung mum na dad festivaltina kaca mawar kaca acuk dina kubah kaca kembang kaca cake ornamén kaca ngaran wadahna kartu kaca pasir jam kaca kertas beurat kaca eunteung méja ware jeung kaca biruang jsb.

Kaca dapur gudang di jero hiasan sareng hiasan gaya Yesustina kaca wadah lilin kaca goblet kaca piring kaca cangkir ganda cuka kaca jeung botol minyak kaca jeung hiasan kaca batang kaca piring kaca lampu minyak kaca botol menyan kaca eunteung piala jeung kaca eunteung lilin jsb

KRISTAL GIFWAREtina wadah lilin kristal wadah kartu ngaran kristal kristal acuk kristal sato kristal acuk na jsb.

Mangga teras-terasan dina komunikasi kontinyu urang sareng balanja online atanapi offline pikeun kahirupan anu pangsaéna sareng kamajuan anu langkung saé.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali